Ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen

Econa Østfold inviterer til ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen.

Tid og sted

  • Onsdag 20. oktober
  • 18.00 - 21.00
  • Slakteren Brygghus
  • Torggata 4
  • 1850 MYSEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 200,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 6
  • Påmeldingsfrist: 15. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

I puben kan du gjenoppleve gammel Mysen-nostalgi da lokalene er de samme som huset Brødrene Diskerud – en kjent slakter og kjøttutsalg gjennom årtier i Mysen. Slakteren Brygghus er et lokalt ølhus på Mysen som åpnet ølutsalg høsten 2017. Påsken 2018 åpnet puben i lokaler på samme adresse som butikken. Sommeren 2019 sto eget bryggeri ferdig.

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.