Lucky STRATEGY med Serendip: Hvordan ledere kan lykkes med strategiprosesser

Tid og sted

  • Torsdag 25. november
  • 18.00 - 19.00
  • USN campus Drammen
  • Drammen Kunnskapspark

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 52
  • Påmeldingsfrist: 24. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Lucky STRATEGY med Serendip: Hvordan ledere kan lykkes med strategiprosesser

Gregory Malherbe er en Fransk ingeniør, født 30. september 1969 i Saintes, Charente-Maritime. Han er i dag Administrerende Direktør i Noratel Konsernet, en global utvikler- og produsent av transformatorer med hovedkontor i Hokksund. Dette seminaret vil ta for seg hans bok LUCKY STRATEGY with Serendip, en essensiell manual for ledere som ønsker en strategiprosess de kan lykkes med.

Malherbe vil gi deltagerne innsikt i hvordan boken kan fungere som en praktisk manual for strategisk planlegging som kan brukes i alle bransjer og bistå til å produsere fantastiske resultater. Boken baserer seg på Serendip prosessen og går i detalj rund alle elementene som er nødvendig for en organisasjon i hver planleggingsfase.

Econa Buskerud er sikre på at denne presentasjonen vil være svært engasjerende og verdifull.

Presentasjonen avholdes på engelsk.

Velkommen!

 

Ølsmaking på Aas Bryggeri

Lucky STRATEGY seminaret etterfølges av en sosial nettverkssamling hvor medlemmene som kan inviteres til sosial samling kombinert med ølsmaking med litt godt tilbehør.

Ølsmakng krever egen påmelding. Meld deg på her.

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.