Lasertag med Econa NHH

Econa NHH inviterer til lasertag på Megazone. Megazone har det beste og nyeste utstyret som finnes i lasertag, så her er det bare å samle venner og melde seg på - gratis for alle Econa studentmedlemmer på NHH!

Tid og sted

  • Onsdag 22. september
  • 17.00 - 19.00
  • Megazone
  • Michael Krohns gate 86
  • 5057 BERGEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 44
  • Påmeldingsfrist: 21. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi deler inn gruppen i 4 lag, så setter vi opp et cupspill med tilhørende finale for å kåre en vinner!

Sammen med laget skal man samle poeng ved å skyte treffpunktene på de andre lagenes vester og pistoler. I spillarenaen pumper musikken inni labyrinten, røyken oser og laserstrålene regner. Finn en taktikk, gjem deg i hindrene eller løp mot motstanderens base. Pistolene viser statistikk underveis i spillet slik at man kan følge med på plassering og poengsum – en veldig morsom opplevelse for alle!

Vi får også våre eget oppholdsrom hvor vi kan ha "base" for lagene som ikke er i spill.

Lasertag Econa NHH

Arrangementet er gratis for alle studentmedlemmer på NHH! Er du ikke medlem enda? Meld deg inn for kun 150kr i semesteret her!

Ditt nettverk

Econa NHH er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter i Bergen. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved NHH!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.