Kræsjkurs i "Matematikk for økonomer"

Skal du ha eksamen i "Matematikk for økonomer" og trenger en liten faglig oppfriskning før den store dagen? Vi i Econa USN inviterer til kræsjkurs i Matematikk for økonomer!

Tid og sted

  • Fredag 26. november
  • 14.00 - 18.00
  • USN - Campus Ringerike B101
  • Bredalsveien 14
  • 3511 HØNEFOSS

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 42
  • Påmeldingsfrist: 25. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Studenter

Vi kan endelig arrangere våre fysiske kræsjkurs igjen etter et tøft år, vi har vært heldig å fått med oss på laget en utrolig flink toppstudent som skal hjelpe nettopp dere med å nå deres eksamensmål.

Selve kurset vil forgå på skolen område, rom B101.

Under selve kurset vil kursholder gå gjennom eksamensrelevant oppgaver hvor dere på slutten vil kunne stille spørsmål og få hjelp med andre relevante oppgaver. Vi setter av 4 timer, hvor siste time settes av til studentenes time.

Det vil også bli servert mat og drikke under selve arrangementet, dermed ønsker vi at du fyller inn eventuelle matpreferanser eller allergier i kommentarfeltet. 

NB! Arrangementet er gratis for Econa-medlemmer og koster 350 for ikke-medlemmer. Studentmedlemskapet koster 300kr per år, og nå kun 150kr ut året. Medlemskapet gir deg gratis tilgang på våre arrangement, og et drøss av andre medlemsfordeler!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.