Kræsjkurs i finansregnskap 1

Kræsjkurs i BØK105 finansregnskap 1 med Christoffer Robin Johansen.

Tid og sted

  • Fredag 26. november
  • 12.00 - 15.00
  • Høgskolen i Molde

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 51
  • Påmeldingsfrist: 25. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Kræsjkurs i finansregnskap 1

Vi i Econa ved høgskolen i Molde arrangerer kræsjkurs i BØK105 finansregnskap 1 for de som trenger litt oppfriskning eller bedre forståelse før eksamen. Det er Christoffer Robin Johansen, som skal ha dette kurset. Han kommer til å gjennomgå en tidligere eksamen, noen viktige lover i regnskapet og han vil gå igjennom spesifikke temaer som studentene syns er vanskelige.

Ditt nettverk

Econa HiM er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter som går på Høgskolen i Molde. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved HiM!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.