Julebord med Econa USN

Vi i Econa USN ønsker alle USN´s studenter til julebord sammen med oss. Vi er nå i november, og det betyr bare en ting: Julebordsesong! Fredag 3. desember arrangerer Econa USN julebord for studentene ved Handelshøyskolen USN.

Tid og sted

  • Fredag 3. desember
  • 18.00 - 22.00
  • Salt og pepper
  • Storgata 12
  • 3510 HØNEFOSS

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 200,-
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: 200,-
  • Ledige plasser: 4
  • Påmeldingsfrist: 29. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Tradisjonen tro blir det Julebord i regi av Econa USN dette året også, vi ønsker dermed alle våre studentmedlemmer velkommen til en fantastisk helaften.

julebord

Billetten for påmelding inkluderer 3 retters (!!) med forrett, hovedrett, dessert samt 3 enheter drikke.

Nå er det på tide å børste støvet av finstasen og sette av datoen. Årets julebord vil som tradisjonen tro atter en gang bli avholdt på vår kjære Salt & Pepper midt i smørøyet av Hønefoss.

Dette arrangementet har begrenset med antall plasser, dermed gjelder prinsippet førstemann til mølla. Meld deg på og bli med, alle deltakere kan også ta med seg en +1 som betaler ordinær pris for julebordet.

Er du lur og melder deg inn i Econa nå for 150 kr koster det bare 200 kr for billetten! Da får du nemlig et Econa medlemskap i tillegg til deltakelse på vårt fantastiske julebord, samt gratis inngang og rabatter på fremtidige arrangement. 

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.