iPad-Race og middag med All Onboard og Econa BI

Ønsker du å bli kjent med Oslo By, teste ut konkurranseinstinktet og ha det gøy sammen med medstudenter og Econa BI? Vi ønsker å invitere alle våre medlemmer til et event som kan gi deg en enda bedre studietid! Med iPad Race vil du bli bedre kjent med både Econa BI og Oslo! Dette er eventet for deg som ønsker å vinne, ha det gøy og eller trenger en pause fra lesing!

Tid og sted

  • Tirsdag 21. september
  • 17.30 - 21.00
  • Honnør brygga

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 16
  • Påmeldingsfrist: 20. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Pizza iPad race

I samarbeid med All Onboard arrangerer vi iPad-race hvor du kan konkurrere med og mot andre medlemmer på Econa BI. Dette er en morsom måte å bli kjent med Oslo by, og andre medlemmer i Econa BI.

Her skal praktiske, teoretiske og logiske oppgaver løses. For å utføre oppgavene må gruppen forflytte seg til ulike steder rundt om i byen. På iPadene kan lagene kommunisere, se poengsum og «spille taktisk», med hverandre i et live modus – som gjør hele racet mer konkurransepreget.

Vi starter på Honnørbrygga Oslo, og skal på tid gjøre oppgaver, konkurrere mot hverandre, innom et drikkestopp, og ende opp på Econabygget.

I mål vil det bli servert pizza, kåring av vinnerlaget med premieutdeling! Ikke kom for sulten, siden mat blir etter noen timer.

Oppmøte kl 17:30 på Honnørbrygga. Kvelden avsluttes ca. 21:00 

Ditt nettverk

Econa BI Oslo er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter i Molde. Under lunsjen vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.