Hvordan komme i gang med ESG-rapportering

ESG-rapportering gir et godt bilde av virksomhetens forhold knyttet til miljø, samfunn og styring. Men vet du ikke helt hvor du skal starte, eller hva ESG-rapportering betyr for din bedrift?

Tid og sted

  • Onsdag 8. desember
  • 09.00 - 10.00
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 95
  • Påmeldingsfrist: 7. desember

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Foto: iStock

ESG-rapportering handler om å rapportere innen tre felt: Environmental, Social, Governance, som kan oversettes til miljø, samfunnsforhold og virksomhetsstyring. Det er en anerkjent og standard måte for næringslivet å vise hva de gjør på de tre feltene. ESG-rapportering er derfor mer enn finansielle parametere. Men samtidig vet vi at mange synes ESG-rapportering er vanskelig, og ikke vet helt hvor de skal starte. Det er også usikkerhet rundt hva som gjelder for din bedrift, og hvordan og hvem som skal rapportere. Dette kurset er for nybegynnere innen ESG-rapportering.  

Kurset skal svare på spørsmål som:

Hva er ESG-rapportering, og hvorfor rapportere?

Hvilke standarder og rapporteringskrav finnes?

Slik kommer du i gang

Hvem skal lage og bruke ESG-rapporteringen?

 

Kursholder

imageszoyu.png

Siri C. Rosenblad, Senior manager, Audit & Assurance, Deloitte

Siri har lang erfaring fra rapportering og har hatt fokus på bærekraft og viktigheten av rapportering i mer enn 20 år. Med bakgrunn som revisor har hun de siste syv årene vært rådgiver for kunder i en rekke bransjer innen områdene finansiell rapportering og bærekraftrapportering, forbedring av finansieringsprosessen samt rådgiver for CFO og finans- og rapporteringsfunksjonen generelt.  Siri leder servicelinjen Accounting and Reporting Advisory i Norge og har en særlig interesse og et ansvar for integrert rapportering som et rammeverk for bedre selskapsrapportering innenfor denne servicelinjen. 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.