Hva skal med i CV`en din? Og har du lest det med liten skrift i arbeidskontrakten din?

Vil du stille sterkere enn dine medstudenter når du skal søke jobb? Da bør du få med deg dette!

Tid og sted

  • Mandag 27. september
  • 16.15 - 17.15
  • AUD B
  • Helleveien 30
  • 5045 BERGEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 350,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 29
  • Påmeldingsfrist: 26. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Econa NHH arrangerer et to-delt kurs eksklusivt til våre medlemmer.

Econas karriererådgiver Kristin Ølberg er en av landets fremste på hvordan en CV bør se ut for at DU skal lande drømmejobben. Advokatfullmektig Fredrik Riise tar deg igjennom arbeidskontrakten, og hva kan du forvente i lønn rett etter studiene? Bør du egentlig signere en kontrakt med særlig uavhengig stilling og som har en konkurranseklausul?

Kristin Ølberg snakker

Før kurset holdes, fra kl. 13.30 - 15.00, vil både Kristin Ølberg og Fredrik Riise være tilgjengelig for å svare på spørsmål rundt CV/SØKNAD og ARBEIDSKONTRAKT. Kom innom AUD F for en prat så hjelper vi deg med det du måtte ønske.

Det vil bli servert mat. 

Ditt nettverk

Econa NHH er din lokale studentgruppe og arrangerer flere ulike arrangement hvert semester for økonomistudenter i Bergen. Under arrangementet vil du få muligheten til å bli bedre kjent med organisasjonen og din lokale studentgruppe. Gjennom et medlemskap vil du bli kjent med mange økonomistudenter på tvers og skaffe deg et svært relevant nettverk.

Les mer om Econas studentgruppe ved NHH!

Om Econa:

Econa er Norges største interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Med 15 lokale studentgrupper bidrar de til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

I tillegg får du mange gode medlemsfordeler som vil gjøre studietiden og veien inn i arbeidslivet bedre.

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.