Høstfest 2021

Econa Troms og Finnmark har i tradisjonens tro glede av å invitere våre medlemmer til Høstfest. Årets fest arrangeres i Næringslivets Hus.

Tid og sted

  • Fredag 22. oktober
  • 19.00 - 23.30

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 200,-
  • Ikke medlem: 300,-
  • Student medlem: 100,-
  • Ledige plasser: 29
  • Påmeldingsfrist: 10. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi vil få et ølkurs med Graff Brygghus som ble etablert i Tromsø i 2015 av Marius Graff og Martin Amundsen. Graff Brygghus har med seg 4 av deres beste øl, og vil snakke om både brygging og øl generelt.

Mat blir det også - det vil bli servert buffet med varme og kalde retter levert av Tromsø Catering. For de som ønsket et vegetarisk/vegansk alternativ eller har allergier, er det viktig at man oppgir dette i kommentarfeltet i påmeldingen! 

Velkomstdrink, drikke til middagen og avec til desserten er også inkludert.

Foto: Foto: Krister Gabriel Worren

For å få opp stemningen blir det musikk fra bandet Soffi og Gjengen som består av Sofie Johansen, Sigurd, Lars, Tor-Eivind og Lars. De er alle studenter ved Musikkonservatoriet i Tromsø, og har spilt sammen og utforsket forskjellige musikksjangere siden 2019. Denne kvelden vil du få høre både norsk visepop og amerikansk soul.

Forhåpentligvis blir det også noen historier i løpet kvelden.

Som alltid åpner vi opp for at man kan ta med seg «sjefen», «baben», «gubben» eller hva man nå titulerer sin bedre halvdel som, til en sosial aften.

Meld deg på og bli med på en hyggelig kveld med øl, mat og god stemning!

Det er begrenset antall plasser, og vi følger førsteperson-til-mølla-prinsippet, så vær rask med å melde deg på! 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.