Fra tradisjonell budsjettering til dynamisk planlegging

Hvor langt er din virksomhet kommet i å digitalisere og automatisere planprosesser? Nettverk for Økonomi-, finans- og virksomhetsstyring inviterer til en spennende ettermiddag både Online og på Scandic Solli hvor vi skal få belyst temaer og relevante caser fra selskaper som har gått fra tradisjonell planlegging til dynamisk planlegging og brukt av teknologi, i sine planleggingsprosesser

Tid og sted

 • Onsdag 29. september
 • 17.30 - 19.30
 • Scandic St. Olavs Plass
 • St. Olavs Plass 1
 • 0165 OSLO

Priser, plasser og frister

 • Medlem: Gratis
 • Student medlem: Gratis
 • Ledige plasser: 4
 • Påmeldingsfrist: 28. september

Kontaktperson

Tid og sted

 • Onsdag 29. september
 • 17.30 - 19.30
 • Online

Priser, plasser og frister

 • Medlem: Gratis
 • Student medlem: Gratis
 • Ledige plasser: -1
 • Påmeldingsfrist: 28. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Mange sliter med å løsrive seg fra gamle prosesser og rutiner. Dette gjør at de bruker for mye tid på planer og budsjetter som i tillegg gir begrenset verdi for organisasjonen. Samtidig øker endringstakten, og ny teknologi og kunstig intelligens gir nye muligheter.

Digitalisering

Gjennom praktiske eksempler vil TINE og Mesterbakeren vise hvordan det er mulig å skape større verdi for brukere samtidig som planprosessen forenkles. Samtidig vil de dele sine erfaringer fra reisen fra tradisjonell planlegging til en mer dynamisk og automatisert planprosess.

I tillegg vil KPMG belyse tema med deres erfaringer og hva de anser som ledende praksis på området og hva som kjennetegner dynamisk planlegging kontra tradisjonell planlegging.

Det vil åpnes for spørsmål fra både de fremmøte deltakere samt de som følger online.

I løpet av arrangementet vil dere møte:

Jermund Lien

Jermund Lien er Direktør for Finansiell Planlegging og Analyse i TINE, og er ansvarlig for sentrale økonomiprosesser i TINE Gruppa, herunder finansiell planlegging og ledelsesrapportering, målstyring og resultatsikring, kalkyler og lønnsomhet, samt business controlling. Jermund har lang fartstid som konsulent i KPMG, hvor han var en del av ledergruppen i Management Consulting og ledet tjenesteområdet Efficient Finance Operations. Han har jobbet med en rekke store virksomheter i Norge og Europa i skjæringspunktet mellom økonomi, strategi og teknologi.

 

 

Bjørn Bjølseth

Bjørn Bjølseth er Fagsjef for målstyring og resultatsikring i TINE og leder TINEs tverrfunksjonelle team for finansiell planlegging. Bjørn har bakgrunn som leder for virksomhetsstyring i Statkraft og har erfaring som konsulent fra bl.a. PwC og Capgemini med fokus på fagområdet økonomi- og virksomhetsstyring. De siste årene har han jobbet mye med overgangen fra tradisjonelle til mer dynamiske styringsprinsipper og grensesnittet mellom prosess og system.

Terje Jensløkken

Terje Jensløkken er leder for Varestyring og analyse i Mesterbakeren. Terje Jensløkken er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har over 30 års erfaring med salg, markedsføring og analyser innen dagligvare. Han har jobbet i Mesterbakeren i 8 år. Nå leder han et team av varestyrere som sørger for at alle landets REMA 1000 butikker får riktig mengde brød hver dag. Han vil i sin presentasjon vise hvordan de jobber med prognoser i dag ved bruk av teknologi og erfaring fra prosessen.

Rune Andersen

Rune Andersen er direktør i KPMG Lighthouse, hvor han leder Performance og Risk Management avdelingen. KPMG bistår med prosess- og teknologirelatert rådgivning, blant annet virksomhetsforbedring i et strategisk perspektiv, digital strategi og virksomhetsstyring, forbedring av økonomifunksjonen, implementering av budsjett og planverktøy, løsninger innen dataanalyse og visualisering, ERP og andre systemløsninger. Han har 20 års erfaring, både som konsulent i privat og offentlig sektor med fokus på implementering av virksomhetsstyringsløsninger, samt operativ controller erfaring fra Siemens. Rune brenner for å støtte organisasjoner og ledere med å forbedre prosessene, bli datadrevne og implementere digitale verktøy på en effektiv, presis og fremtidsrettet måte.

Eskil Wilhelmsen

Eskil Wilhelmsen er Head of Finance Transformation i KPMG Advisory.
Eskil har jobbet mye med profesjonalisering av økonomifunksjoner. Han trekker på operativ erfaring som økonomiansvarlig og controller. Både i linjen og gjennom prosjekter har han arbeidet med performance management, strategiimplementering, KPI-er, styringsmodeller, mål- og resultatstyring, virksomhetsstyringsprosesser og økonomiprosesser (budsjett/prognose, periodeavslutning, regnskap).

Vel møtt!

Mat og mingling fra kl 17.00, møtestart kl 17.30

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.