Familiedag i klatreparken

Ta med hele familien på en aktiv dag med Econa Kristiansand. Vi møtes i Sørlandets største klatrepark, Høyt & Lavt Kristiansand. Du kan ta med deg inntil tre gjester – og vi gir alle minst 50% rabatt på billettene.

Tid og sted

  • Søndag 17. oktober
  • 11.00 - 17.30

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 19
  • Påmeldingsfrist: 10. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Høyt & Lavt Kristiansand har klatreløyper tilpasset alle aldre og nivå. Her kan du oppleve en spennende verden i tretoppene. Test balansekunsten høyt over bakken, seil avgårde på zip-liner og nyt dagen i flotte omgivelser sammen med andre Econa-medlemmer og deres familier.

Familiedag i klatreparken

Høyt og lavt har innført smittevernstiltak. Dersom du ikke føler deg helt i slag, har influensa og forkjølelsessymptomer eller lignende, kan du ikke benytte deg av klatreparken. Dersom du befinner deg i risikogruppen, eller omgås personer i risikogruppen anbefaler vi deg ikke å ta turen. Er du ikke i samme familie/husstand skal du holde minimum 1 meter avstand på både bakkenivå og i klatreløypene.

Klatreparken har en liten kiosk som har lik åpningstid som klatreparken. Det er enkle kioskvarer til salgs; is, diverse kalde og varme drikker samt et utvalg snacks. Uteområdet er åpnet så vi legger opp til en felles lunsj hvor alle tar med egen mat.

Program / opplegg

Kl 11.00-11.30: Oppmøte ved inngangen

Kl 13:30: Felles lunsj

Kl 17:30: Klatreparken stenger

Econa-priser (vanlig pris)

Voksen/barn over 10 år: 125 kr (390 kr)

Barn 2-9 år 100 kr (250 kr)

Betaling via Vipps ved ankomst!

Klatreparken ligger 3 km fra Kristiansand sentrum, ved Grotjønn innerst i Suldalen. Les mer om klatreparken på http://hoytlavt.no/kristiansand

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.