Et lærende tankesett kan utvikles og læres

Tro på egne og andres muligheter for å lære er avgjørende for å lykkes i et arbeidsliv i stadig omstilling.

Tid og sted

  • Torsdag 11. november
  • 08.30 - 09.30
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 133
  • Påmeldingsfrist: 10. november

Kontaktperson

  • Gry Skjellevik
  • Tlf: Ikke oppgitt

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

webinar

Om webinaret:

Heldigvis er det å tro på egne muligheter til å lære, og ikke være så redd for å gjøre feil, ikke en medfødt og fastlåst egenskap. Et lærende tankesett kan utvikles og læres, viser forskning. I et kunnskapsbasert arbeidsliv med hyppig innovasjon og teknisk utvikling kommer omstillingene stadig oftere. Uten tillit til at du kan mestre nye oppgaver, uten appetitt for nye utfordringer, men med en stadig frykt for å gjøre feil, vil du fort komme til kort i arbeidslivet.

I foredraget vil du bli kjent med forskningen om lærende tankesett. Mari Rege, som er webinarets foredragsholder, vil også utfordre ditt tankesett i møte med deg selv (jeg er ikke god til dette) og i møte med dine medarbeidere (absolutt ikke hans sterkeste side). Foredraget er relevant for alle som ønsker litt mer mot til å kaste seg på neste utfordring, eller ledere som ønsker å styrke læringskulturen i sitt team.

Du får høre:

Mari Rege

Foto: uis.no

Mari Rege er professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Hennes fagfelt er arbeidsmarkedsøkonomi, utdanningsøkonomi og adferdsøkonomi. Hun forsker på motivasjon og læring. Spesielt er hun opptatt av betydningen av sosiale og emosjonelle kompetanser for å lykkes i utdanningsløpet og senere i arbeidslivet. Rege har ledet flere store forskningsprosjekt finansiert av Norges forskningsråd og publiserer sin forskning i anerkjente internasjonale fagtidsskrift. Hun har hatt flere offentlige verv og satt blant annet i de regjeringsoppnevnte Fordelingsutvalget, Ludvigsenutvalget og Norge mot 2025. Hun sitter nå i Kompetansebehovsutvalget. I tillegg er Rege fast spaltist i Dagens Næringsliv.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.