Effektiv Presentasjonsteknikk: Lær å presentere som en proff!

Espens J. Laeng sitt kurs om online presentasjoner var en stor suksess så nå kjører vi et oppgradert intensivkurs. Her får du 3 timer for å bedre din presentasjonsteknikk! Det blir fokus på to ting - bygge gode, tydelige og overbevisende presentasjoner, og hvordan presentere på en naturlig og lettbent måte med kontroll på nervene. Vi samles på The Edge for en lett snack, nyttig lærdom og en hyggelig samling.

Tid og sted

  • Torsdag 4. november
  • 17.00 - 21.00
  • Clarion Hotel The Edge
  • Kaigata 6
  • 9008 TROMSØ

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 200,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 25
  • Påmeldingsfrist: 4. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi i Econa Troms og Finnmark inviterer til kurs i presentasjonsteknikk med selveste Espen Laeng. Nå som vi endelig kan samles, møtes vi alle på hotellet The Edge for kunnskap og nettverking med kaffe, frukt og deilig bakstverk.

En som presenterer en presentasjon

Program: 

17:00 - Opp

møte med mingling og servering 

18:00- 21:00 - Presentasjonsteknikk kurs 

Om kurset:

Du får med deg verdifulle tips, maler og rammeverk for hvordan du kan jobbe effektivt. Ved hjelp av Espens kurs vil dine presentasjoner vekke deltakernes interesse og forsterke budskapets effekt. Kurset tematiserer på innhold, tekniske elementer og nyttige prestasjonsforberedelser. Espen Laeng er en entusiastisk og meget erfaren kursholder med mer enn 15 års fartstid og flere hundre kurs bak seg. Han gir deg mange konkrete tips og triks som du kan ta i bruk allerede i dag. Han motiveres av å gjøre andre bedre, og lover verdifull kunnskap med et smil om munnen!

Litt mer om Espen Laeng:

Espen Laeng

Espen J. Laeng jobber mye med større selskaper og organisasjoner med kommunikasjonstrening, ledertrening og salgstrening. Den siste tiden har han jobbet med Kongsberg Gruppen, Nordpool og ulike Visma selskaper. I tillegg til dette jobber han som mentor og coach for ledere og mindre selskaper, også gjennom Innovasjon Norge. Siste kurset i presentasjonsteknikk han holdt for Visma, som han avsluttet i går (4/3), fikk han en NPS på 100, så han leverer god kvalitet. Selv er ikke Espen så opptatt av denne scoren, han er mer opptatt av at folkene han trener faktisk blir bedre i jobben sin, og det får han tydelige svar på at det gjør.

Vi gleder oss til å endelig kunne møte dere alle og ser frem til å bli proff på presentasjon! 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.