Effektiv Presentasjonsteknikk - Hvordan bygge opp og levere dine presentasjoner som en proff?

Vil du bygge gode presentasjoner? Vil du mestre presentasjonsrollen bedre? Her får du et 3 timers intensivkurs i presentasjonsteknikk med fokus på to ting - bygge gode, tydelige og overbevisende presentasjoner, og hvordan presentere på en naturlig, lettbent og overbevisende måte med kontroll på nervene.

Tid og sted

  • Torsdag 14. oktober
  • 17.00 - 21.00
  • Quality Hotell Ramsalt Sjøgata 37/39 8006 Bodø

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 200,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 8
  • Påmeldingsfrist: 13. oktober

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi i Econa Nordland inviterer til kurs i presentasjonsteknikk med Espen Laeng.

Kurset finner sted på Quality Hotell Ramsalt 14. Oktober 2021 fra kl 17:00-21:00. Kurset varer i 3 timer og det vil bli servert mat.

En som holder foredrag foran en knippe mennesker

Program:

17:00 - Oppmøte med mingling og matservering

18:00- 21:00 - Presentasjonsteknikk kurs

Om kurset: Du får med deg verdifulle tips, maler og rammeverk for hvordan du kan jobbe effektivt. Du lærer hvordan du kan skape en presentasjon som tilhørerne ønsker å høre på og faktisk får med seg budskapet ditt. Kurset fokuserer på innhold, tekniske elementer og andre forberedelser du bør gjøre. I tillegg hva du skal tenke på før, under og etter en presentasjon.

Espen Laeng er en entusiastisk og meget erfaren kursholder med mer enn 15 års fartstid og flere hundre kurs bak seg. Han gir deg masse konkrete tips og triks som du kan ta i bruk allerede i dag. Han jobber for å gjøre andre bedre, og lover verdifull kunnskap med et smil om munnen! 

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.