Digitalt foredrag: Grønn investering

Grønn investering har den senere tiden for alvor blitt et viktig tema. EUs taksonomi har bidratt ytterligere til å sette grønn investering på agendaen. Vi inviterer derfor til digitalt foredrag hvor Hanne Løvstad fra PwC og Harald Nissen fra Sparebank 1 vil fortelle oss mer om hva grønne investeringer er, og hva dette vil bety for deg."

Tid og sted

  • Torsdag 30. september
  • 18.00 - 19.00
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 29. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Hanne Løvstad fra PWC:
EUs grønne giv med bank og finans som drivkraft for omstilling

Hanne Løwstad, PwC

Biografi:
Hanne Løvstad er leder for bærekraft og klimarisiko i PwC Norge. Hun har mer enn 20 års ledererfaring fra telekom og energibransjen og kom til PwC fra stillingen som partner- og kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona. I PwC jobber hun primært med rådgivning innen klima- og bærekraftsstrategi, bærekraftsrapportering og omstillingen til lavutslippssamfunnet. Hun har det siste året rådgitt flere norske selskaper på hva bærekraft, klima og EU taksonomien vil ha å si for deres strategiske veivalg og ikke-finansielle rapportering.

Sosiale medier:
LinkedIn: Hanne Løvstad
Twitter: @hannlovs

Harald Nissen fra ODIN Forvaltning og Sparebank 1 Alliansen

Harald Nissen fra ODIN Forvaltning og Sparebank 1 Alliansen:

Harald Nissen er senior porteføljeforvalter i ODIN Forvaltning, og er ansvarlig forvalter for aksjefondene ODIN Global og ODIN USA. Harald har jobbet i ODIN siden 2010, og har i denne perioden også fokusert på investeringer i de fremvoksende- og europeiske aksjemarkedene. Samtidig har han vært svært sentral i ODINs bærekraftsarbeid. Harald er ansvarlig for etableringen av ODINs nye aksjefond som utelukkende skal investere i selskaper som bidrar positivt til å løse noen av de bærekraftsutfordringene verden står overfor.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.