Digitalt Escaperoom med Escapegames.no

Spill digitalt escaperoom på lag over Zoom med veiledning fra en erfaren gamemaster. Dere blir spesialagenter for en dag, og løser spennende oppdrag sammen. Dere kan delta som en familie, en vennegruppe, alene, eller du kan bli satt i en gruppe som vi setter opp. Her er det også mulighet for å invitere gamle venner. Måtte det smarteste laget vinne!

Tid og sted

  • Lørdag 4. desember
  • 14.00 - 16.30
  • Online

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 50,-
  • Ikke medlem: 75,-
  • Student medlem: 50,-
  • Ledige plasser: 39
  • Påmeldingsfrist: 26. november

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Påmelding til arrangementet er frem til 15. november kun forbeholdt medlemmer i Econa Troms og Finnmark, dersom det er ledige plasser etter dette, så står alle andre medlemmer fritt til å melde seg på også.

Praktisk informasjon:

Varighet: 2-2,5 timer

Vanskelighetsgrad: Middels+

Språk: Gamemasteren og veiledning er norsk/på norsk, men historien i spillet er på engelsk. Barn som skal være med må forstå engelsk for å delta aktivt, og det kan være vanskelig for de aller yngste å forstå oppgavene.

Oppsett: Digitalt escaperoom foregår som sagt på Zoom. Escapegames.no ordner alt det praktiske, og vil fordele gruppene i breakout-rooms med sine egne digitale grensesnitt. Det eneste dere trenger å gjøre er å komme dere inn på møtelenken som blir sendt ut i forkant, resten vil forklares og bli tatt hånd om av oss.

Gruppeinndeling: Vi ønsker at folk skal delta sammen i grupper som vi setter opp, men om man allerede har sett for seg en gruppe, eller ønsker å delta alene, så er det også mulig. Dersom dere ønsker å delta som en familie, eller som en vennegruppe er det anledning til å ta med seg maks 4 gjester (5 inkl. deg selv).

Under påmeldingen (i kommentarfeltet) må dere da spesifisere at du har et lag, og hvis man er 2 stk., så må det også gis beskjed om at man ikke ønsker å ha noen ekstra på gruppen om man ikke ønsker det. Hvis det ikke spesifiseres at man har et fast lag eller ønsker å delta alene, vil vi tildele dere et lag. Men det er jo en gylden mulighet for litt nettverksbygging i en annerledes setting! Escapegames.no har som standard 3-4 personer per gruppe.

Utstyr: Det er en fordel at man har flere PCer tilgjengelig slik at alle kan delta aktivt i problemløsningen, selv om man deltar fra samme lokasjon. Man må også ha mulighet til å snakke sammen med en mikrofon eller headset dersom man ikke sitter på samme lokasjon. Kamera er også en fordel – det kan jo være greit å se hverandre.

Her er mer info fra Escapegames.no dere kan se på for å skjønne litt mer av hvordan et digitalt escaperoom utarter seg:

https://www.escapegames.no/no/book/digital-teambuilding.html?fbclid=IwAR0m7cBiUPx8SoodqiyT8mqY0gJez6K6xsOPrg8a3OBJJ78YA9wUBCHI2s0

Her er en video fra YouTube som viser litt historien som utspiller seg:

https://www.youtube.com/watch?v=nsVUQWFV4sY

Ta kontakt dersom dere har noen spørsmål! Påmeldingsfristen er satt til 26.11, dersom dere ombestemmer dere i etterkant av dette, er påmeldingen å anse som bindende.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.