Det er bare å gønne på! Foredrag med Erik Bertrand Larssen på Tromsø Kulturhus

Econa Troms og Finnmark inviterer medlemmer til Erik Bertrand Larssens foredrag «Det er bare å gønne på!» på Kulturhuset i Tromsø 26.september.

Tid og sted

  • Søndag 26. september
  • 18.00 - 19.30
  • Kulturhuset i Tromsø / Cafe Sånn
  • Erling Bangsunds plass 1
  • 9008 TROMSØ

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 250,-
  • Ikke medlem: 250,-
  • Student medlem: 250,-
  • Ledige plasser: 3
  • Påmeldingsfrist: 25. september

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Vi møtes på Cafe Sånn kl.18 for et glass vin/øl/brus (inkludert i prisen) sammen med andre Econamedlemmer og plukker opp billettene. Selve foredraget starter kl.19.

*Bindende påmelding så lenge ikke arrangementet endres av Kulturhuset.

Bilde av Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen

Foto: kulturhuset.tr.no

Om foredraget:

Erik Bertrand Larssen har dykket ned i egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, og har utviklet et splitter nytt og dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer.

Han appellerer til følelsene hos publikum og forteller om egne opp- og nedturer, hans erfaringer med å jobbe med mennesker som presterer helt i verdenstoppen på sitt felt, og avslører metoder og teknikker for å bli bedre – uansett hva du driver med.

Erik mener at alle kan yte bedre og kjenne mer på go’følelsen ved å bli mentalt sterkere. Han overrasker mange med sin direkthet, men også åpenhjertighet og sårbarhet.

Å trene på den optimale holdningen og innstillingen er fullt mulig gjennom mental trening, og i dette motiverende foredraget forteller Erik deg hvordan. Erik gir deg konkrete verktøy for å skape de endringene du ønsker, og for å prestere på et høyere nivå! Bio: Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger og siviløkonom. Som forfatter har han har hatt enorm suksess med bøkene «Bli Best», «Helvetesuka» og «NÅ!».

Bøkene har solgt mer enn 500.000 eksemplarer og har blitt oversatt til tretten språk. Som mental trener har han både jobbet for næringslivet og med mange av landets fremste toppidrettsutøvere, som f. eks. Martin Johnsrud Sundby, Stig-André Berge, Casper Ruud og Suzann Pettersen.

I forsvaret tjenestegjorde han i Kosovo, Bosnia, Makedonia og Afghanistan. Han er tildelt ‘Forsvarsmedaljen med laurbærgren’ for fremragende innsats for forsvaret. I de senere årene har han vært ansatt som mental trener for det globale konsulentselskapet Boston Consulting Group (BCG) og finansselskapet Arctic Securities AS.

 

Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Dersom arrangementet er fullbooket anbefaler vi at du sjekker igjen 1-2 dager før arrangementet avholdes. Erfaringsmessig kommer det avmeldinger de siste dagene.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.