Valg til nytt representantskap - nå starter jakten!

Vi er inne i en spennende tid med god medlemsvekst, høy aktivitet og ny strategi som som skal utformes - nå har du muligheten til å være med å påvirke Econas retning i årene som kommer. Vi trenger deg som er modig og engasjert. Har du i tillegg et varmt hjerte for Econa bør du absolutt melde deg.

Representantskapet er Econas øverste organ, og har blant annet ansvar for foreningens strategi. Du velges inn for perioden 2023-2026.

Frist for å stille til valg er 9.oktoberRepresentantskapet består av totalt 48 medlemmer, hvorav 24 medlemmer velges direkte av medlemmene i landets fire regioner, seks studentrepresentanter, samt 18 ledere og representanter fra våre 14 lokalavdelinger. Representantskapet samles én helg i året. Neste representantskapsmøte avholdes i Oslo 5.-6.mai 2023.

Her kan du lese mer om hva det det innebærer å sitte i representantskapet.

Du kan selv stille til valg  eller  foreslå andre kandidater. Alle spørsmål og anbefalinger sendes til HR- og organisasjonsrådgiver i Econa Stian Dalland på stian.dalland@econa.no

 

Meld deg som kandidat her.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.