Nordea blir Econas nye bankpartner

Den nye avtalen trer i kraft fra 1. januar 2023. Målet er å gi deg som medlem et av markedets beste tilbud - også i fremtiden.

Randi Marjaama, leder av privatmarkedet i Nordea (t.v), og Nina Riibe, administrerende direktør i Econa, er svært fornøyde med det nye samarbeidet.

Foto: Nordea

Det nye tilbudet vil gi deg markedsledende priser på lån og innskudd, kombinert med personlig rådgiving og prioritert kundeservice. Du får også en av bransjens beste digitale selvbetjeningsløsninger, slik at du kan løse mer på egenhånd – når det passer deg.

Administrerende direktør i Econa, Nina Riibe, er svært fornøyd med valget av Nordea som ny samarbeidspartner.

Med Nordea på laget tar vi et stort steg for å forbedre et av de viktigste tilbudene til deg som medlem.

Econa har lange tradisjoner når det kommer til å tilby markedsledende banktilbud til sine medlemmer. Med ny avtale lover Riibe at vi skal ta nye steg.

- Vi vet at forventningene og kravene til en ny avtale er høye, slik de skal være. Med en direkteavtale med Nordea kan vi gjøre en enda bedre tilpasning og skreddersøm av tilbudet til våre medlemmer.

Lover noen av markedets beste betingelser

Randi Marjaama, leder av privatmarkedet i Nordea Norge, er trygg på at Econas medlemmer vil bli fornøyde med tilbudet:

- Her kan de se frem til en bankavtale som skal sikre dem blant annet noen av markedets beste betingelser på boliglån, gode digitale løsninger og spare- og investeringsrådgivning. Vi skal ivareta alle deres økonomiske interesser for fremtiden og levere gode kundeopplevelser, sier hun.

De konkrete betingelsene vil avhenge av hvilket nivå markedsrenten ligger på når avtalen trer i kraft.

Mer informasjon vil bli sendt ut i løpet av høsten. Samtlige vilkår og medlemsfordeler presenteres nærmere nyttår.

Sørg derfor for at du abonnerer på nyhetsbrevene våre, slik at du får informasjon når den foreligger. Dette gjør du på Min profil.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at den eksisterende Econa-avtalen med Danske Bank løper ut 2022.

- Vi gleder oss til samarbeidet med Nordea og vil gjøre alt vi kan for at du som Econa-medlem blir fornøyd med vår nye bankavtale, avslutter Nina Riibe.

Se også: Econa inngår ny forsikringsavtale med Eika

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.