Den beste forsikringen av egen karriere

Som Econa Ung er vårt mål at du skal få den beste starten på egen karrieren. Vi svarer på alle spørsmål du ikke vil stille til egen arbeidsgiver.

Ung kvinne ved en heis

Advokatene dine tar saken

Du har full tilgang til advokatkontoret der du får kostnadsfri juridisk rådgivning og advokatbistand på det som gjelder arbeidsforholdet ditt.

Econas advokater er spesialister på arbeidsrett og skulle du havne i en uforutsett situasjon med arbeidsgiver har du mulighet til å få hjelp helt gratis. Da kan du konsentere deg om arbeidsoppgaver og egen karriere, samtidig som du vet at noen har ryggen din til enhver tid.

Husk at gjennomlesing av kontrakt blir viktigere for hvert jobbskifte, hvor det ofte er mer rom for forhandling.

Les også: Eksempler på hva Econas advokater kan hjelpe deg med

*Melder du deg ut, får du en karantenetid ved neste innmelding. Noe som betyr at du må vente tre måneder før du kan benytte deg av dette tilbudet.

Karriere og lønn

I Econa Ung har du også full tilgang til vårt karrieresenter med dyktige eksperter på området. De kan være gode sparringspartnere og rådgivere som kan bistå deg som ung økonom.

Vi vet også at den første jobben nødvendigvis ikke ble som forventet. Ta kontakt med våre rådgivere dersom du trenger å lufte tankene litt om hvor veien videre kan være.

Benytt deg og av våre eksperter på lønn, og markedets beste lønnskalkulator. Dette kan utgjøre store forskjeller. Vi kan hjelpe deg med å kjenne din markedsverdi.

Penger å spare

Vårt mål er å tilby deg som medlem de beste betingelsene i markedet på bank og forsikring. Vi har avtale med Danske Bank og Storebrand, og forhandler jevnlig for at du skal sikres best mulig rente og forsikringsvilkår. Les om bank- og forsikringstilbudene våre.

I tillegg bør du absolutt sjekke ut de ulike rabattavtalene du har i medlemskapet ditt.

Se alle medlemsfordeler i Econa Ung

Hva er Econa Ung – og hva betyr det for deg?

Econa Ung er for økonomer som er i sitt 1. til 5. år i arbeid. Du har alle fordeler som et ordinært medlemskap, men til en redusert pris de første to årene. Se ulike medlemspriser.

Det arrangeres relevante arrangementer for Econa Ung i hele landet, slik du kanskje var vant med i studietiden. Der vil du møte flere økonomer som er ferske i arbeidslivet, men også økonomer som har vært der du er i karrieren for øyeblikket. Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk og kan gi deg en stor fordel videre i karrieren.

Econa har lokalavdelinger over hele landet, akkurat som studentgrupper. De arrangerer lokale arrangement der du kan delta. Derfor bør du alltid sjekke nyhetsbrevet du får fra lokalavdelingen og Econa Ung.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller lurer på noe!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.