Betaler du mobilabonnement for barna dine?

Du får kanskje dekket mobilregningen av arbeidsgiver selv, men betaler for barna dine – som selvfølgelig studerer økonomi på en handelshøyskole.

Foto: ChiliMobil

Det kan være smart å samle abonnementene hos Chilimobil. Akademikerne Pluss-avtalen gir deg som medlem adskillig mer mobildata og en lavere pris enn det andre mobiloperatører tilbyr. Da får du samlet alle abonnementene på én faktura. Dere kan velge forskjellige abonnement etter hvilke mobildatabehov den enkelte har, og dere slipper å ha det samme abonnementet til hvert familiemedlem.

Studenter

Har du kanskje en i familien som skal starte opp studier og flytte til en annen by etter sommeren?

Det kan hende de flytter til en leilighet eller et bokollektiv hvor det er begrenset eller ingen ordinær internett. Da kan det være smart å vurdere et Chilimobil-abonnement med mye data.

Studenter i utlandet

Når man har et familiemedlem som studerer i utlandet, er det oftest lurt å ha et utenlandsk nummer. Det er det billigste. Samtidig er det bra å ha det norske nummeret tilgjengelig hvis noen hjemme prøver å få tak i studenten. Har studenten en nyere mobil, er det stor sjanse for at den støtter eSIM. Med eSIM kan man ha to numre. For eksempel kan de ha sitt norske nummer med en liten datamengde eller som et kontantkort, slik at de kan motta samtaler og være tilgjengelige på begge numrene.

Mindre barn

For de minste er det alltid lurt å sette på sperrer, slik at de ikke kan ringe til 1881, stemme på Idol eller bruke spesialnumre. I dag kan man bruke mobilen til å kjøpe i apper, bestille tjenester på nettet og til og med kjøpe cola fra automater – alt med mobiltelfonen og mobilregningen. Alle slike sperrer er lurt å sette på for barna.

Lett å administrere

Dere vil enkelt kunne administrere alle abonnementene i appen og på Min side. Legg til sperrer, og se dataforbruk, vanlig forbruk, fakturaer og mye mer.

Selvstendig familiemedlem

Ønsker du at familiemedlemmet selv skal være ansvarlig kunde og få tilsendt faktura? Det går også helt fint! Du oppgir bare medlemsnummeret ditt i bestillingsprosessen, men legger familiemedlemmet inn som ansvarlig person og betaler. Siden avtalen går på ditt medlemsnummer, gjør det ikke noe at det står på noen andre enn deg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.